Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Son maçımız olmasın’

14 Aralık 2021, 16:03 - Okunma: 1136

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye basketbol 1.liginde yer alan Batman Engelliler Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından haftasonunda Muş deplasmanında mücadele edecek.

Arayı değerlendiren Batman Engelli Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, Batman’ı Türkiye’nin dört bir yanında temsil etmelerine rağmen göz ardı edildiklerini belirtti. Kaya, “Yeni sezon için tek kuruş destek verilmemiş. Yeteri kadar maddi manevi destek alamıyoruz. Kısıtlı imkanlarımızla Çanakkale deplasmanına gittik. Hafta sonu Muş ili yakın olduğu için günü birlik gidip geleceğiz. Ama üzülerek söylüyorum, üçüncü bir deplasmana gidemeyeceğiz, maddi yetersizlikten dolayı ligde çekilmek zorunda kalacağız” dedi. Batman bürokrasisi bir engelli takımını ligde kalmasını sağlayamıyorsa çok yazıktır. Bunu açıkça belirtmek istiyorum; Sayın valimiz her türlü desteği veriyor. Ama maalesef aradaki bürokrasiyi aşıp sesimizi iletemiyoruz. Ayrıca Teknik heyet ve sporcularımızın moralini en üst seviyede tutma çabamızda artık yetersiz kalıyor.
Bu hafta sonu Muş Bedensel Engelliler Spor kulübü ile oynayacağımız son maç olmamak dileğiyle bugüne kadar desteğini esirgemeyen reklam Sponsorumuz Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğüne, Ulaşımda konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, kurum kuruluş kişi kişiler ve emekçi yerel basınımıza teşekkür ederiz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=