Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Peron Spor'dan lisanslı ürün satış standı

10 Aralık 2021, 19:12 - Okunma: 1710

Batman Petrolspor ve Almanya’da bulunan FCF Fırat Bergen futbol takımlarına sponsor olan Peron Spor Mağazası, World Mar AVM yanında stand açarak Batman Petrolspor'un tüm lisanslı ürünlerini ve maç biletlerinin satışını yapıyor.

20 Yıldan fazladır spor mağazası ve baskı merkezini işleten, ayrıca zaman zaman sosyal ve sportif etkinliklere katkı sunan Peron Spor Mağazası işletmecisi Murat Çetin, "Batman Petrolsor'un sponsoru olarak  açmış olduğumuz standımızda atkı, bere, forma, tişört, eşofman ve şapka gibi, 3. Lig temsilcimiz Petrolspor'un tüm lisanslı ürünlerini tek çatıda toplayıp satışını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca maç biletlerini de satıyoruz. Temsilcimiz Petrolspor  2.Lig yolunda gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor. Taraftarlar da üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. İnanıyorum ki,  Petrolsporumuz Kütahyaspor engelini de 3 puanla aşarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefine ulaşacaktır. Biz de Peron Spor & Baskı Merkezi olarak katkı sunmaya ve halk ile Petrolspor arasında köprü vazifesi görmeye, heyecan ve renk katmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=