Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Güç sporları federasyonunda antrenörlük kursu

02 Aralık 2021, 15:11 - Okunma: 970

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Türkiye Güç Sporları Federasyonu her ilde olduğu gibi Batman’da da Antrenörlük kursları düzenleyecek.


Batman’da yeni olan federasyonun yeni antrenörlerle büyük başarılar imza atacaklarını belirten Güç Sporları Federasyonu il Temsilcisi Cem Bulut; “Antrenörlük kursu için başvuru tarihleri 25 Kasım - 5 Aralık 2021 arasında olacak. 1. Kademe Yardımcı Antrenör kurslarını düzenleyeceğiz. Batman ilini spora teşvik etmeye çalışacağız. “ dedi.
GEREKLİ EVRAKLAR
1.Kademe Yardımcı Antrenör kursu için gerekenler  -1000 TL ücretin Federasyon IBAN numarasına yatırılması. (İl temsilcisi tarafından verilecek olan)  -Sabıka Kaydı -Sağlık Raporu -Kimlik fotokopisi  -Lise Mezunu olmak  -13.7.2019 tarihli ve 3080 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Spor Disiplin Yönetmeliği ile Federasyonların disiplin veya ceza talimatlarına göre son 3 yılda olmak şartıyla bir defada altı aydan fazla veya toplamda 1 yıldan fazla ceza almamış olmak.   Federasyon il temsilcisi Cem Bulut, Kurslara ve sınavlarına girecek olan Antrenör adaylarına şimdiden başarılar diledi. İrtibat 0555 015 53 99.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=