Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Savunma ve hücumu beraber yapacağız’

01 Aralık 2021, 15:34 - Okunma: 1287

Sezon başından bu yana çok iyi bir performans sergileyen ve namaglup lider konumda bulunan Petrolspor Teknik Direktöre Zafer Hızarcı, geride kalan 14 haftayı değerlendirdi.

‘TARAFTAR BİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM ETSİN’
Geride kalan 14 haftanın değerlendirmesini yapan Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, taraftar ile elele verip zirveye oynayan bir takım haline geldiklerini belirtti. Takım olma ve birlik içinde hareket etmeyi maksimum seviyede başarılı kıldıklarını ifade eden Hızarcı, “Teknik anlamda, rakiplere pozisyon vermemiz minimum seviyelere inmiş vaziyettedir.
Defansif anlamda da duran toplara pozisyon vermiyoruz ve bundan sonraki maçlarda da vermeme gayreti içindeyiz. Yine her maç sonrası analizleri detaylı yapıp yediğimiz ve attığımız golleri sınıflandırıp değerlendirmesini ekibimizle profesyonelce yapıyoruz.
Takım savunmasında da güzel işler başarıyor öğrencilerim. Her anlamda taraftarlarımıza ve Batman halkına layık olmaya çalışıyoruz. Futbolun birçok parametresini baskının birçok unsuru üzerinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda oyuncularım da verilenlere ikna olup uyguluyorlar. Hücumda oyuncu kalitesi, sayı katkısı arttıkça daha iyi olacağımızdan şüphemiz yoktur. Her geçen gün oyunumuzu geliştiriyoruz. Batman Petrolspor her müsabakayı kazanmak ister.
‘ERBAA MAÇINDA TARAFTAR TRİBÜNLERİ DOLDURSUN’
Taraftarımız bize sahip çıkmaya devam etsin. Bu enerjiyi bize verdikleri sürece Batman Petrolspor zirveye oynayacaktır. Hedefi şampiyonluk olan takımın başarılı olmasındaki en büyük etken takım savunmasını iyi yapabilmektir, oyuncularım, çocuklarım 14 haftalık periyotta bunları çok iyi başardılar. Bu hafta sonu önümüzde çok önemli Erbaaspor müsabakası var, bu maçta da taraftarlarımızın bütün tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Savunma ve hücumu beraber yapacağız. Bunları baz alarak, 14. haftadayız henüz oyuncularım ve teknik heyetim şımarmadan rehavete kapılmadan yoluna devam edecektir. Kaldı ki henüz alınmış bir kupamız yok, Hendekpor galibiyet sevincini maç günü kutladık bitti. Bugün itibari ile yoğun tempo ile hazırlıklara devam edeceğiz. Bu arada oyuncularımı tebrik ediyorum, onlarla beraber olmaktan gururlu ve mutluyum. Oyun disiplinine, felsefesine sadık kaldıkları ve uyguladıkları için çok çok mutluyum dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=