Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yeni Kozluk Belediyespor özür diledi

30 Kasım 2021, 16:28 - Okunma: 1451

Pazar günü 3 Nolu 19 Mayıs Sentetik Çim sahada oynanan Batman İdmanyurdu Spor-Yeni Kozluk Belediyespor müsabakasında Yeni Kozluk Belediyespor Oyuncuları ve teknik heyeti tarafından müsabakanın kadın yardımcı hakemine yönelik tehdit ve hakaretin ardından Batman Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), açıklama yapmıştı.

Oyundan ihraç olan oyuncunun kadın yardımcı hakeme karşı tehdit ve ağza alınmayacak küfür nedeniyle kadın hakem tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Tüm bu gelişmelerin ardından tepkilerin odağındaki Yeni Kozluk Belediyespor yönetimi açıklama yaparak, saldırıya uğrayan kadın hakem ve spor camiasından özür diledi. Kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Batman 19 Mayıs Stadyumunda İdmanyurdu SK ile oynadığımız, son dakikalarına kadar sıkıntısız bir şekilde devam eden maçta hakemlerin kötü kararları maçın kalan kısmını son derece kötü bir şekilde etkilemiştir. Ofsayt sebebiyle golümüzün iptal edilmesinin hemen ardından takımımız itiraz için hakemle diyalog halindeyken rakip takımın topu hemen kullanıp gol atması hakemler adına tamamen fiyasko bir karar olmuştur. Bu sebepten doğan tartışmalarla birlikte Teknik ekibimiz ve bir futbolcumuz sahadan atıldı. Daha önce İluh 72 Spor’dan farklı bir skor almamıza rağmen maçtan sonra bütün hakemleri kutlayan bir camia olarak da tebrik edildik. Bunun yanısıra İlçemizde özellikle sahamıza gelen hakemleri ve takımları bir ev sahibi edasıyla karşıladığımız tüm futbol camiası tarafından bilinmektedir. Daha önce kadın hakemlerimizi defalarca sahamızda çiçeklerle ağırlarken bu konuda da ne kadar hassas olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Haberlerle takımımızı ‘Kadına Şiddet’ gibi bir durumla gündemi meşgul ettiğimiz için özellikle tüm kadın hakemlerimizden ve futbol camiasından özür diliyoruz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=