Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Deplasman fatihi 1-2

28 Kasım 2021, 14:33 - Okunma: 1336

Batman Petrolspor, deplasmanda aldığı galibiyetler ile rekora koşuyor. Kırmızı-Beyazlılar şu ana kadar oynadıkları tüm deplasman maçlarını galibiyetle tamamlamasını bildi.

Hakemler: Aykut Sergin **, Mustafa Çevik **, Mehmet Büyükyılmaz **
Hendekspor: Bülent *,Hakkı *, Muharrem Efe *, Mustafa Kara ** (Dk. 84 Barış *), Haluk * (Dk. 76 Mustafa Salış *), Yavuz **, Burak *, İlkay *,Berkay **, İskender *, Muhammet Burak Balcı *
Petrolspor: Cihan **,Abdulsamet **, Erdi **, Okan ** (Dk. 88 Berkant **), Ali Kemal *** (Dk. 83 Umut **),  Aykut **, Hasan *** (Dk. 83 Orhan **), İlyas **,  Akın **, Ömercan **,  Samet **
Goller: Dk. 4 Ali Kemal Başaran, Dk. 23 Hasan Çavdar (Petrolspor), Dk. 62 Berkay Ekici (Hendekspor)
Sarı kartlar: Hakkı, Berkay (Hendekspor), Abdulsamet, Erdi, Ömercan (Petrolspor)


7 deplasman maçının tamamını kazanan ve 21 puan toplayan Batman Petrolspor’un deplasmanda bileği bükülmüyor. Türkiye’deki tüm liglerde tüm deplasman maçlarını kazanan tek takım olan Petrolspor’u sadece bir deplasman maçında berabere kalan ve 19 puan toplayan Süper Lig lideri Trabzonspor takip ediyor. Hendekspor deplasmanında ilk yarıda bulduğu goller ile maçı 2-1 kazanan namağlup lider Petrolspor, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını da 9’a çıkardı. Deplasman yasağı olmasına rağmen Batmanlı çok sayıda taraftar rakip takım için ayrılan tribünlerde takımına destek verdi. Karşılaşmayı, Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş, Kültür ve Turizm İl Müdürü İhsan Arslanlı ve yöneticiler de izledi. Maça hızlı başlayan Petrolspor, 4. Dakikada öne geçti Hasan’ın kullandığı serbest vuruşta topa kafayla dokunan Ali Kemal, takımını öne geçirdi: 0-1. İyi futbolunu sürdüren lider Petrolspor, 23. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Defansın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Hasan Çavdar’ın müthiş şutu filelerle buluştu: 2-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda kontrataklarla etkili olan Petrolspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Evsahibi Hendekspor, 62’inci dakikada farkı bire indirse de Petrolspor maçı galibiyetle tamamlamasını bildi. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Petrolspor aradaki puan farkını 9’a çıkardı.
 
Toplu sonuçlar
Çatalcaspor 1- 1 Bergama Belediyespor
Elazığspor 2-2 Belediye Kütahyaspor 
Karaman Belediyespor 0-1 Artvin Hopaspor
Osmaniyespor FK 1-1 Formül Erbaaspor
1954 Kelkit Belediyespor 0-0 Başkent Gözgözler
Sancaktepe FK 1-3 Fatsa Belediyespor
Nevşehir Belediye Spor 2-1 Arnavutköy Belediyesi
Kahta 02 Spor 0-1 Bursa Yıldırım Spor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=