Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


PETROL, ZORLU VİRAJDA

24 Kasım 2021, 14:39 - Okunma: 1431

Sezonun ilkyarısının bitimine 4 hafta kala Batman Petrolspor’u zorlu maçlar bekliyor.

Ligin zirvesindeki takımlarla karşılaşacak kırmızı-beyazlılar, Pazar günü çıkacağı Hendek deplasmanının hazırlıklarını sürdürüyor.
FİNAL GİBİ 4 MAÇ…
Petrolspor’da adeta bayram havası yaşanıyor. Ligin 13. haftasında sahasında Elazığspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 33’e yükselten ve rakipleri ile arasındaki puan koruyan Petrolspor, şampiyonluğuna adım adım ilerliyor. Nevşehir ve Elazığ karşısında alınan galibiyetlerle rakiplerine iyice gözdağı veren Petrolspor, hedefe ulaşma adına tek yürek oldu. Ligin ilkyarısının bitimine 4 hafta kala zorlu maçlar kırmızı-beyazlıları bekliyor. Bu haftasonu Hendek deplasmanına çıkacak Petrolspor, ardından evinde Erbaa ve Kütahya Belediye’yi konuk edecek. Ligin son haftasında ise Petrolspor, en yakın rakibi Arnavutköy Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.
ŞEHİRDE BÜYÜK HEYECAN VAR
Taraftarlar da şampiyonluğa inanmış durumda. Kırmızı-beyazlı takıma inanılmaz bir destek veren Batmanlı taraftarların da keyfine diyecek yok. Şehirde büyük bir heyecan var. 7’den 77’ye herkes şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Ligde 13 maçtır mağlup olmayan Petrolspor, sezonun ilk yarısında kalan 4 haftalık periyotta oynayacağı kritik maçlardan da galibiyet alarak yoluna emin adımlarla devam etmek amacında. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Takımın havası çok iyi. Çıkışımız sürüyor. Sezonun ilkyarısının bitimine 4 hafta kaldı ve zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Her maç bizim için final niteliğinde. Ekibimizin bu kritik maçları da kayıpsız atlatacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=