Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Real Konak Hotel, Petrolspor’u ağırladı

28 Ekim 2021, 16:28 - Okunma: 1203

Batman’ın Dört yıldızlı oteli olan Real Konak Hotel, Batman Petrolsporlu futbolcuları ve teknik heyeti kahvaltıda ağırladı.

Ligde başarılı bir futbol sergileyen Batman Petrolspor namağlup olarak liderliğini sürdürüyor. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, hem takıma moral vermek hem de birlik beraberliğin artması kapsamında düzenlenen kahvaltıda, Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş, Teknik Direktör Zafer Hizarcı, Basın Sözcüsü Av.Orhan Güzel, Hasankeyf İl Genel Meclis Üyesi Ömer Güzel ve Petrolsporlu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi. Kendilerini kahvaltıda ağırlayan Realkonak Hotel Genel müdürü Sinan Sarı ve yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı’ya teşekkür eden Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, Takımın kentin tanıtımında da büyük rol aldığını dile getirdi. Müdür Sarı, Petrolspor teknik heyetine başarılar dileyerek, “Ligde çok başarılı bir futbol sergileyen Batman Petrol spor namağlub olarak liderliğini sürdürüyor. Temennimiz takımın bir üst lige çıkmasıdır. Tüm ekibimi kutluyorum. İmkanlar dahilinde desteğimiz devam edecek” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=