Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol, liderliği bırakmadı 1-0

24 Ekim 2021, 14:29 - Okunma: 2574

Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı galibiyetin ardından liderlik koltuğuna oturan Batman Petrolspor, evinde ağırladığı Çatalca karşısında zorlansa da son dakikada bulduğu gol ile liderliğini devam ettirdi.

Hakemler: Özer Özden***,  Vural Gül***, Çağlar Uludağ***
Petrolspor: Onur***, Abdulsamet***, Erdi***, Okan***(Dk.82 Orhan**), Ali Kemal** (Dk.46 Savaş***), Aykut**, Akın***, Ahmet** (Dk.82 Hasan***), Ömercan***, Samet***, İlyas**
Çatalcaspor: Gökhan**, Necati**, Berkay* (Dk.78 Hüseyin*), Hünkar* (Dk.72 Murat*), Mehmet*, Burak*, İsmet* (Dk.35 Fatih**), Ertuğrul**, Murat*, Yusuf*, Yusuf**
Gol: Dk.89 Hasan Çavdar (Petrolspor)
Kırmızı Kartlar: Dk.68 Burak (Çatalca), Dk.75 İlyas (Petrol)
Sarı kartlar: Hasan, Akın (Petrolspor), Fatih (Çatalcaspor)

Petrolspor’a galibiyeti getiren golü, oyuna girdikten birkaç dakika sonra Hasan Çavdar attı. Taraftarların ilgi gösterdiği karşılaşma öncesi kentte oluşturulan konvoy ile stada gelen sporseverler, gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yıllar sonra binlerce taraftarın karşısına çıkan Petrolspor, rakibi karşısında zorlandı. Haftalardır galip gelemeyen Çatalcaspor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Petrolspor, zor da olsa 3 puanı alan taraf oldu. İlk yarısı golsüz sona eden karşılaşmanın 59. dakikasında Çatalcaspor ceza sahası içinde yaşanan bir karambolde uygun durumdaki Akın’ın vuruşu kalecide kaldı. 69. dakikada Çatalcaspor’lu Burak Yamaç, ikinci sarı kart sonrası oyundan ihraç edildi. Petrolspor, 71. dakikada golcü Aykut Çift ile gole çok yaklaştı. 76. dakikada Petrolspor’lu İlyas Ural, rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü. 89. dakikada Hasan Çavdar sahneye çıktı. 7 dakika önce oyuna giren Hasan, ceza sahası içinde kaleciden dönen topa düzgün vurdu ve ağları havalandırdı. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucu oldu. Petrolsporlu futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Petrolspor, 9. hafta sonunda puanını 23’ye yükseltti. En yakın takipçisi Arnavutköy Belediyespor’un sahasında berabere kalmasıyla, rakibiyle arasındaki puan farkı ise 3’e çıktı. Petrolspor 10. hafta maçında ligde son sırada yer alan İstanbul takımı Sancaktepe FK’ye konuk olacak.

Toplu sonuçlar
Arnavutköy 1-1 Karaman Belediyespor
Belediye Kütahyaspor 1-1 1954 Kelkit Belediyespor
Hendek Spor 5-0 Sancaktepe FK
Bursa Yıldırım Spor 1-1 Osmaniyespor FK
Fatsa Belediyespor 0-0 Artvin Hopaspor
Bergama Belediyespor 0-0 Başkent Gözgözler FK
Formül Erbaaspor 2-2 Nevşehir Belediye Spor
Elazığspor 1-0 Kahta 02 Spor
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=