Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Çömçe, Petrolspor’u ağırladı

24 Ekim 2021, 14:19 - Okunma: 1172

Batman’ın köklü ve lokanta sektöründeki lider ismi Çömçe Et Lokantası, Petrolspor takımını yemekte ağırladı.

 Kelkit Belediyespor galibiyeti ve Çatalça Spor maçı öncesi moral vermek için takımı ve yönetimi yemekte ağırladıklarını belirten lokanta sahiplerinden Abdurrahman Maltaş, herkesin takıma destek olmasını istedi. Maltaş “Öncelikle nazik davetimizi kırmayıp gelen lider Petrolspor takımımıza, teknik heyetine ve sporculara teşekkür ederim. Cumartesi günü oynanacak olan Çatalca Spor maçı öncesi moral yemeği vermek istedik. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp liderliğimize devam ederiz. Herkesin ayaklarına sağlık. Her zaman takımımızın yanında olacağız. Takıma küçükte olsa desteklerimizi sürecektir.” diye konuştu.
“BU TAKIM BÜTÜN BATMAN HALKININDIR”
Kendilerini yemekte ağırlayan Çömçe Et Lokantası sahiplerine teşekkür edep Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, takımın bütün Batman halkının olduğunu söyledi. Başkan Akbaş; “Petrolspor kentiyle yavaş yavaş bütünleşmeye devam ediyor. Takımımızın her maçı bizler için final havasında olacaktır. Bizler gibi teknik heyet ve sporcularımızda bunun farkında. Çömçe et lokantasının misafiri olarak sporcularımızla yemekte bir araya gelme fırsatı bulduk. Allah’ın izniyle hafta sonu bütün Batman halkının desteğiyle maçı kazanacağız. Bütün Batman halkını maça davet ediyorum.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=