Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Peron Spor’dan Petrolspor’a dev pankartlı destek

21 Ekim 2021, 15:47 - Okunma: 1388

Batman’ın köklü firmalarından olan Peron Spor ve Baskı Merkezi, dev pankart asarak temsilcimiz Petrolspor’a 2. Lig yolunda başarılar diledi.

Forma, tişört, şapka, atkı, bere ve hediyelik eşyalar gibi,  Petrolspor’un A’dan Z’ye tüm lisanslı ürünlerinin temin edilebileceği yegane adres olan baskı merkezi firması sahibi Murat Murat Çetin, 10 yıllık  2.Lig hasretinin inşallah biteceğini ve sezon sonunda Petrolspor’un  şampiyon olacağını belirtti. Batman Petrolspor’un bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Çatalca maçının çok önemli olduğunu kaydeden 20 yıllık esnaf Çetin, “ 2.Lig yolunda 10 yıllık bir hasret ve özlem içindeyiz. Batmanlı gençlerin, taraftarların ve kamuoyunun Petrolspor’a biraz daha duyarlı olmalarını ve farkındalık sağlamak amacıyla 80 metrekarelik bir pankart hazırlayıp binaya astık. Temsilcimize her zaman destek olmalıyız. Şampiyonluk yolunda tüm maçlar olduğu gibi önümüzdeki Çatalca Spor maçı da çok önemli. Şehir olarak, tüm dinamiklerimizle kenetlendiğimiz zaman başaramayacağımız şey yoktur. Biz de bu sorumluluk anlayışıyla Meydan Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Caddesinde baskı merkezimizin yer aldığı binaya bir pankart asarak temsilcimiz Petrolspor’un her zaman yanında olduğunu başarı dileklerimizle beraber yansıttık. Petrolspor’umuza 2. Lig yolunda başarılar dileriz” diye konuştu. Recep Akın  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=