Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Bu kent takımına destek versin’

19 Ekim 2021, 18:01 - Okunma: 1279

Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, haftasonu oynanacak Çatalcaspor maçında herkesi tribünde görmek istediklerini ifade etti.

‘DESTEĞİ TRİBÜNDE GÖRMEK İSTİYORUZ’
TFF 3. Lig 1. Grupta namağlup liderlek koltuğunda bulunan Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, küçük ilçe takımlarının taraftarlarını gıpta ile izlediklerini belirterek 450 Bin nüfuslu Batman’ın desteğini tribünde görmek istediklerini ifade etti. Son olarak üst sıralara oynayan Kelkit deplasmanına gittiklerini belirten Akbaş, “Kelkit Belediyespor, 23 Bin kişilik bir ilçe takımı. Ancak tamamen dolu tribünler önünde maçlarını oynuyorlar. Kelkit Başkanı, bilet fiyatının 20 TL olmasına karşın herkesin takıma destek olmak için bilet kasarak maçlara geldiğini belirtti. Bizlerde 450 Bin nüfuslu Batman kent merkezinde en az 10 Bin kişiyi tribünlerde görmek istiyoruz. Bayburt’ta bilet fiyatı 20 TL olmasına rağmen tribünler tamamen dolu. Bizim her maçımız önemli, ancak 3 haftadır kazanamayan Çatalca maçı daha önemli. Bu maçı iyi bir skorla Batman halkına armağan etmek istiyoruz. Batman halkı da bize deştiğini maça gelerek tribünden versin” diye konuştu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=