Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1955 Belediyespor’a yeni teknik kadro

13 Ekim 2021, 17:57 - Okunma: 1369

Batman’ı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan 1955 Batman Belediyespor, uzun bir süre beklemesinin ardından, sessizliğini bozup yeni bir teknik kadro ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Burak Eren, Teknik Direktör olarak takımın başına Mehmet Faris Ergün’ü, Sportif Direktörlüğe Yunus Kanağı’yı, kaleci antrenörlüğüne Fehmi Öner’i ve yardımcı antrenörlüklerine ise Mustafa Yüksel ile Yıldırım Korkmaz’ı getirdiklerini söyledi.
‘GENÇ VE KOŞAN BİR TAKIM KURACAĞIZ’
Başkan Eren, “İlimizi 1 Bölge 2. Grupta temsil edeceğiz. İşe çok iyi bir teknik kadro ile başladık. 13 Ekim 2021 itibariyle takımımız antrenmanlarına başladı. Kısa zamanda takımımız hazır hale getirip, lige katılım sağlayacağız. Genç, mücadeleci, azimli ve sahada ayak basmadık yer bırakmayacak gençlerimiz olacak. Kapımız takıma gelmek isteyen herkese açıktır. Batman’a yakışır ve fair-play çerçevesinde mücadele edeceğiz” diye konuştu. Başkan Eren ayrıca, seyir zevki yüksek bir futbol ile sahada mücadele edeceklerini ifade etti. Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=