Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HAYDİ ÇOCUKLAR!

12 Ekim 2021, 18:30 - Okunma: 1480

Haftayı deplasmanda kazandığı 1-0'lık Osmaniye maçıyla tamamlayan Batman Petrolspor'da Çarşamba günü sahasında oynanacak Karaman Belediyespor karşılaşmasına çevrildi. Batman Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.

SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORLAR…
Lige son 9 yılın en iyi başlangıcını yapan kırmızı-beyazlılar, bu haftayı da kayıpsız atlatmak istiyor. Ligde aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlikle liderin 2 puan gerisinde olan Batman Petrolspor, yarın Karaman Belediyespor’u konuk ediyor. Maçın hazırlıklarını tesislerinde tamamlayan Petrolspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Osmaniye maçında alınan galibiyetle futbolcularının morallerinin yüksek olduğunu belirten Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Karaman Belediyespor maçından da sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti. Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Hızarcı, “Maç maç giderek, her maç üstüne koyarak ilerlemek hedefindeydik böyle de ilerliyor. Takım olarak kenetlendik, bu haftayı da kayıpsız atlatmak istiyoruz” diye konuştu. İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği mücadeleyi klasman hakemlerinden Hakem Basık yönetecek.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=