Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol’de hedef galibiyet

07 Ekim 2021, 18:48 - Okunma: 1469

Cumartesi Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda Osmaniyespor’la karşılaşacak kırmızı-beyazlılarda hedef 3 puan…

~~OSMANİYESPOR’U DA DEVİRMEK İSTİYORLAR…
Batman Petrolspor, deplasmanda karşılaşacağı Osmaniyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Osmaniye’ye gitti. Petrolspor oynadığı 5 lig karşılaşmasında 3 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, oynadığı futbolla taraftarları umutlandırdı. Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, takımının seviyesinin şu anda iyi durumda olduğunu belirtti. Topun oyunda kalma süresi, geçiş oyunu ve birçok taktik, analizler, oyun varyasyonları, bu zaman dilimi içerisinde belli bir kıvama geleceğini kaydeden Hızarcı, “Şu anda pas yani geçiş oyunu oynamaya çalışıyoruz. Bu yönde de iyi gidiyoruz. Oyunu oturtmaya çalışıyoruz. Önümüzde 29 maç var. Uzun bir maraton. Her lig için, kayıp olmadığı sürece 1 puan bile çok önemlidir. Osmaniye maçında istediklerimizi sahaya yansıtırsak sahadan 3 puanla ayrılırız” diye konuştu.
MAÇIN BAŞLAMA SAATİ: 15.00
Deplasmanda oynadığı güzel futbolla dikkatleri üzerine çeken kırmızı-beyazlılarda hedef Osmaniye’den 3 puanla dönmek. Takımın her hafta üstüne koyarak yol aldığını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Her maça final gibi bakan bir ekibimiz var. Biz ilk haftadan beri ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı söylemiştik. Oyuncu grubumuza güveniyoruz. Maç maç planlama yaparak yolumuza emin adımlarla yürüyoruz. Cumartesi günü deplasmanda Osmaniyespor karşılaşacağımız maçta takımımızın deplasmanda 3 puan ile döneceğine inanıyorum” dedi. Cumartesi oynanacak Osmaniyespor - Batman Petrolspor maçı Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda saat 15.00’te start alacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=