Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘İlk yarıda 30 puanı aşarsak, hedefe ulaşırız’

06 Ekim 2021, 17:03 - Okunma: 1434

Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, oldukça iddialı bir takım kurduklarını belirterek, ilk yarıda 30-35 puan aldıkları taktirde hedefe ulaşacaklarını ifade etti.

Vali Hulusi Şahin’in büyük desteğiyle sezon başında toplanan desteklerle yıllar sonra ilk kez kulübün ‘sıfır’ borçlu hale geldiğini anımsatan Akbaş, “Valimiz Hulusi Şahin’in girişimleri sonucunda sezon başında Organize Sanayi Bölgesi’nden (OSB) 6 Milyon 342 Bin TL kayrak sağladı. Ayrıca İddia’dan gelen 260 Bin TL ve 200 Bin TL’lik bağış ile birlikte kulübün kasasına toplam 6 Milyon 808 Bin TL girdi. Sezon sonuna kadar futbolcuların alacağı para 5 Milyon 145 Bin TL olacak. Bu paraya primler dahil değil. Ayrıca kulübün 12 personeli için aylık 75 Bin TL ödüyoruz. Tüm bunların yanında kulübümüze bir de otobüs kazandırdık. Yıllardır bize hizmet veren otobüs firmasının aracını kulübe kazandırdık. Bazı yenilemelerin ardından bu aracın plakasını Batman plakası olan 72 ile değiştireceğiz. Bazıları benim için ‘kulüpte padişahlık yapıyor’ diyorlar. Ben 1975 yılından beri bu kulübe hizmet verdim. Ben padişah değil, bu kulübün hizmetkarıyım. Grubun en kaliteli takımı konumundayız. Eğer ilk yarıda 30-35 puan toplayabilirsek, hedefe emin adımlarla ilerleriz. Bu arada yöneticilerin de maç pirimi aldığı yönündeki iddialar kesinlikle doğru değil” diye konuştu. Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=