Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Vali Şahin, sporculara malzeme dağıttı

06 Ekim 2021, 15:49 - Okunma: 1356

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in katılımıyla ‘Kış spor okulları açılış ve malzeme dağıtım töreni’ yapıldı

Aydınkonak semt sahasında gerçekleştirilen açılış ve malzeme dağıtım törenine Vali Şahin’in yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk, Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, antrenörler, çok sayıda sporcu, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
500 SPORCUYA MALZEME HEDİYE EDİLDİ
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde farklı branşlarda faaliyet yürüten 500 sporcuya malzeme hediye etti. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde farklı branşlarda faaliyet yürüten 500 sporcuya malzeme hediye etti. Şahin, törende yaptığı konuşmada, hedeflerinin sporu kendilerine meslek edinmek isteyen birey yetiştirmenin dışında sporu bir yaşam tarzı haline getirmek olduğunu söyledi. Böylece daha sağlıklı bir şehir ve toplumun ortaya çıkacağını belirten Şahin, bu doğrultuda çalıştıkları bildirdi.
7 BİN 600 ÇOCUK FAYDALANDI
Dağıtım töreninde konuşan Vali Şahin, “Yaz bitti kışa dönüyoruz, Ama spor bitmiyor. Spor branşlarımız mevsim koşullarına uygun olarak devam edecek” dedi. Batman Belediyesinin 15 branşta hizmet verdiğini aktaran Şahin, sözlerine şöyle devam etti; “7 bin 600 çocuğumuz bir yıl boyunca hizmet almış. Bu 15 branşın içinde voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, yüzme, güreş, tenis, kickboks, dart, badminton, okçuluk, kadın futbolu, aerobik, pilates ve fitness var.” Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=