Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatör Spor haftası kutlandı

06 Ekim 2021, 15:47 - Okunma: 1189

Batman’da Amatör Spor haftası büyük bir coşkuyla kutlandı. Aydınkonak Semt Sahasında çok sayıda sporcunun katılımıyla kutlanan etkinlikte obeziteye de dikkat çekildi.

Kutlamalara Gençlik ve Spor İl Müdürü M.Şafi Özperk, Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Hafta ile ilgili açıklama yapan Şube Müdürü Eren, “ İlk yaptığımız etkinlik Belediyenin kış spor okulları açılışıydı. 2’nci yaptığımız ise tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak kutlanan Amatör Spor Haftası etkinliğiydi. Amatör Spor Haftası da her sene ASKF ile beraber yapmış olduğumuz bir açılışımız mevcuttur. Amatör Spor Haftasında da amacımız amatör sporlara gelen desteği biraz daha arttırabilmek, onlara destek verebilmektir” dedi.
‘TURNUVALAR SONUCUNDA KUPALAR VERECEĞİZ’
Şube Müdürü Eren, “ Bu anlamda değerli ASKF başkanı ve başkan yardımcılarımızla açılışımızı yaptık. Bu bir hafta sürecek bir etkinliktir. Bu etkinlik içerisinde 7 branşta spor salonunda turnuvalar düzenleyeceğiz. Turnuvalar sonucunda da çocuklarımıza madalya ve kupalar vereceğiz” dedi.
‘OBEZİTE KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİK’
 Yine dün itibariyle Dünya Yürüyüş Günüydü. Dünya Yürüyüş Gününü Sağlık İl Müdürlüğümüzle beraber ortaklaşa bir faaliyet içinde gerçekleştirdik. Hem Amatör Spor Haftası hem Dünya Sağlık Günü eşzamanlı kutlanıyor. İkisini beraber burada farkındalık yaratmak adına açılışını gerçekleştirdik” diye konuştu. Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=