Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Protokol bölümü kombineye çevrilsin’

05 Ekim 2021, 15:41 - Okunma: 1286

Batman Petrolspor’un müsabakalarını oynadığı Batman şehir stadyumunun protokol bölümündeki yoğunluğa Batmanlı futbolseverler tepki gösterdi.

Geçtiğimiz haftasonu şehir stadyumunda oynanan Petrolspor-Artvin Hopaspor karşılaşmasında protokol bölümünün tamamının dolu olması dikkatlerden kaçmadı. 374 Koltuğun bulunduğu protokol bölümünün kombineye çevrilmesi gerektiğini dile getiren taraftarlar, “Maçlarda protokol bölümü bazen seyirci sayısını geçebiliyor. Protokol bölümü kombineye çevrilsin, kulübe de maddi katkı sağlansın. Protokol bölümüne girmek isteyenler 10 bin TL karşılığında kombine alarak bu bölüne alınsınlar. Bu şahıslar bir bilet almamak için tribün yerine, protokol bölümüne giriyorlar. Protokol bölümüne alınan amatör kulüp başkanları, hakem, antrenör, eski futbolcular ve Petrolspor kulüp yönetiminin de verdiği listedeki kişiler, B protokolü olarak bilinen kombine tribüne alınmalı. Bu sistemle hem kulübe katkı sağlanmış olur, hemde protokol bölümüne bir çeki düzen verilir” diye konuştular. Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=