Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Alman temizlik devi Batman’da

04 Ekim 2021, 16:02 - Okunma: 1369

Almanya’da üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen ve bitkisel ürünlerden yapılan Orbis Clean Kişisel Bakım ve Temizlik ürünlerinin Güneydoğu Bayiliği Batman’da açıldı.

~~Batmanlı genç girişimcilerden Salahattin Yılmaz ve Veysi Şimşek’ın Burak Ticaret A.Ş ile hizmet vermeye başladıkları Güneydoğu Bayilikleri kısa zamanda büyük ilgi gördü.
Burak Ticaret’in sahipleri Salahattin Yılmaz ve Veysi Şimşek; “Güneydoğu Bayiliğini aldığımız için çok mutluyuz. Kısa zamanda bölgeye yayıldık. 2018 yılında kurulmasına rağmen dünya markalarını bitkisel ürün çeşidiyle geride bırakan Orbis Clean, Dünya genelinde 3 farklı kıtaya da ihracat yapıyor. Günlük 200 bin adet ürün kapasitesine sahip olan Orbis Clean Kişisel Bakım ve Temizlik ürünleri markasının Türkiye ayağı ise Eskişehir merkezli yapılıyor. Müşterilerine toptan ve perakende satış imkânı sağlayan markayı bir kez kullanan bir daha geçmiyor. Amacımız Orbis Clean markasını her marketin yanı sıra, her eve girmesini sağlamaktır. Bütün ürünlerimizin garantisini veriyoruz. Çünkü biz Türkiye veya Avrupa markası değil, Dünya markasıyız.” diye konuştular.
‘SAĞLIKLI TEMİZLİK İÇİN ORBİS CEAN KULANMALIYIZ’
“Kişisel bakım ve temizlik denildiğinde ilk akla gelen Orbis Clean, Türkiye’deki iş ortakları ile büyümeye devam ediyor.” diyen Burak Ticaret’in sahipleri Salahattin Yılmaz ve Veysi Şimşek; “Batman’dan Güneydoğu’ya açılıyoruz. 2018 yılında Ankara’da kurulan Orbis Clean büyüme hedefleri doğrultusunda 2019 yılında Eskişehir’de 2000 m2 kapalı alandan oluşan fabrikası ve 60 çalışanıyla hizmet vermektedir. 3 kıtada 30 aşkın ülkeye ihracat yapan Orbis Clean şimdilerde iç piyasaya da ürün gönderimi sağlamakta. Toptan ve perakende satış ağına sahip olan marka kişisel bakım ve temizlik kategorisinde 30’ u aşkın ürünle pazara dâhil olmuştur. Günlük 200.000 adet ürün üretim kapasitesiyle Avrupanın en büyük üreticilerinden biri olan Orbis Clean son teknoloji tesisleri ile Türkiye’ deki örnek tesislerden birine sahiptir. Ayrıca Almanya’daki depomuzdan tüm Avrupa’ya dağıtım hizmeti sağlamakta. Daima daha iyisi mottosuyla ürün çeşitliliğini ve kalitesini arttırmaya devam eden Orbis Clean her geçen gün büyüyen kapasitesi ile yatırımlarına devam etmektedir. Misyonumuz adımızdan anlaşılacağı gibi müşterilerimizin kişisel bakım ve temizlikte her ihtiyacını karşılayabileceğimiz bir dünya yaratmaktır. Bu misyonun yaratmış olduğu vizyon doğrultusunda fikirlerimizi sizlerin hayatını kolaylaştıracak ürünler ile daha çevreci daha sağlıklı daha yenilikçi bir dünyaya hizmet etmektir. Batman ve bölge halkı her şeyin en iyisini hak ediyor.” diye konuştular. Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=