Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batman’ın spordaki yüz akı, BESYO

04 Ekim 2021, 16:01 - Okunma: 1153

Batman Üniversitesi BESYO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nevzat Dinçer, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük, ve Spor Yönetimi alanları ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

~~BATMAN SPOR İÇİN ÇOK İYİ BİR POTANSİYELE SAHİP’
Doç. Dr. Nevzat Dinçer, Batman’da spor için çok iyi bir potansiyelin olduğunu söyledi. BESYO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nevzat Dinçer yaptığı açıklamada; “Batman Üniversitesi olarak yüzlerce Milli Sporcuya ev sahipliği yapıyoruz. Bunların içinde Dünya, Avrupa, Balkan ve sayısız Türkiye dereceleri elde edenler var. Doğu ve Güneydoğu’daki farklı branşlardaki Milli Sporcular üniversitemizi tercih ediyor. 4 kere Dünya Şampiyonu olan Sinan Sadak, Doğan Kara Avrupa Şampiyonasında, Judo’da olimpiyat 3. cüsü olan Recep Çiftçi ve daha bir çok Milli sporcumuz var. Milli sporcularımızı önemsiyor ve destekliyoruz. Milli Sporcularımız için her yıl bütün branşlarda en az 10 tane kontenjan ayırıyoruz. Batman BESYO’da örnek bir ildir. “ diye konuştu.
 ‘SERVİS SAYILARININ ARTIRILMASINI İSTİYORUZ’
Batman Üniversitesinin şehir dışında olmasından dolayı mevcut toplu taşıma araçlarının artırılmasını istediklerini belirten Batman Üniversitesi BESYO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nevzat Dinçer; “Çoğu zaman servis yüzünden öğrencilerimiz ilk derslere geç kalıyor. Öğrencilerimizin en büyük sorunlarından biri ulaşımdır. Belediye otobüsleri büyük bir avantaj. Belediyemizden bu konuya duyarlılık gösterip, servis sayılarını artırmalarını rica ediyoruz. Veya sabah servislerinin özel olarak artırılmasını rica ediyoruz.” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=