Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol, şeytanın bacağını kırdı: 1-0

03 Ekim 2021, 17:30 - Okunma: 1261

Bu sezon sahasında oynadığı karşılaşmalarda 3 puanı göremeyen Batman Petrolspor, şeytanın bacağını kırdı. Üstün oynadığı karşılaşmada 82. Dakikada Akın’ın golüyle galip gelen Petrolspor, sahasındaki ilk galibiyeti aldı.

Hakemler: Gürel Uzuner ***, Mert Türk ***, Abdurrahman Atabay ***
Petrolspor: Cihan **, Abdulsamet **, Erdi **, Okan **, Ali Kemal ** (Dk. 76 Umut **), Aykut ** (Dk. 90+4 Doğukan *), Akın ***, Ahmet **,  Orhan ** (Dk. 65 Ömercan ***),  Samet **,  İlyas **
Artvin Hopaspor: Beycan *, Furkan Tuşik * (Dk. 654 Çayan *), Yasin ** (Dk. 86 Osman *), Ömer *, Fatih *, Dursun * (Dk. 56 Furkan Cinkaya *), Ufuk * (Dk. 56 Selim *), Melih **, Yakup *,  Ali *, Saffet *
Gol: Dk. 82 Akın Akman (Petrolspor)
Sarı kartlar: Orhan, Ali Kemal, Ahmet (Petrolspor), Yasın (Artvin Hopa)

Rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen Batman Petrolspor, gol yollarında zorlandı. Maçın başında rakip Artvin kalesini yoklayan Petrolspor, Ahmet ve Aykut ile sonuca ulaşamadı. İlk yarıda evsahibi ekibin çabaları skoru değiştirmedi ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Petrolspor, 50. Dakikada gole yaklaştı. Bu dakikada Samet’in pasıyla bir anda kaleciyle başbaşa kalan Orhan’ın vuruşunda Artvin kalecisi başarılıydı. Ömercan’ın oyuna girmesiyle canlanan Petrolspor. Tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. 74. Dakikada cezasahası sizgisi üzerinde topla buluşan Ömercan’ın vuruşu kalecide kaldı. Petrolspor, beklediği gole 82. Dakikada kavuştu. Bu dakikada ceza yayı üzerinde toplu buluşan Akın’ın sert şutu, kaleci Beycan’ın müdahalesine rağmen filelerle buluştu. 84. Dakikada Ömercan’ın cezasahası içinden sert şutu yan direkten oyun alanına döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Petrolspor bu galibiyetle puanını 11’e çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi. Petrolspor bu hafta deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak.  
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=