Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Özdemir’den şampiyon sporculara ziyaret

03 Haziran 2015, 01:06 - Okunma: 1398

Önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler için çalışmalarını dörtbir koldan sürdüren AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, önceki akşam Batman Spor Akademisini ziyaret ederek, madalyalı sporcuları tebrik etti.

 Karate, Wushu ve Aikido dallarında farklı kilolarda Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonası çıkaran spor salonunu ziyaret ederek salon hocası Abdulaziz Velioğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgilerde alan Milletvekili Özdemir, gençlerin sokaklardan kurtulması ve spora yönlendirilmesi için bu tür çalışmaların çok büyük önemi olduğunun altını çizerek yaptığı çalışmalardan dolayı Hoca Velioğlu’nu tebrik etti. Salonda 3 farklı alanda yapılan özel gösteriyi ilgiyle izleyen Milletvekili Özdemir, gençlerin sokaklarda kötü alışkanlıklar edinmeleri yerine sporla uğraşmalarının hem kendi gelecekleri hem de Batman’da sağlıklı bir nesil yetişmesi için önemli olduğunu kaydederek, bu şampiyon sporcuların sayısının günden güne artması temennisinde bulundu. Spora katkı sunmak için her zaman hazır olduğunu ifade eden Milletvekili Özdemir, Batman’ın alanlarında önemli başarılar elde ederek şampiyon olan sporcuları tebrik ederek bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=