Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İki sezon sonra amatör maçlar oynanacak

21 Eylül 2021, 15:44 - Okunma: 1158

Covid-19 Pandemi salgınından dolayı iki sezondur oynanmayan Batman 1. amatör lig, 2021-2022 sezonunda oynanacak.

 Bu yıl start alacak Batman 1. Amatör Lig’de kura çekimi gerçekleştirildi. amatör kulüp yöneticilerinin katılımıyla 2021-2022 amatör futbol sezonu 1. amatör lig kura çekimi Batman Belediyesi Spor Kompleksi konferans salonunda gerçekleşti.
Kura çekimi törenine, Batman Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Kardaş, TFSKD Batman Şubesi Başkanı Reşat Gülsever ve amatör spor kulüpleri yöneticileri katıldı. Grupların belirlenmesi için yapılan kura çekimi sonrasında 2021-2022 sezonunda, ikisi 11, bir tanesi ise 10 takımdan oluşan 3 grupta yer alan takımlar beli oldu. Kura çekiminin ardından A gurubu; Kozluk Gençlik, Kozluk Belediyespor, Güneşspor, İluh 72Spor, Özel İdare Gençlerbirliği, Sağlık Spor, Yeşiltepe Spor, Petrolkentspor, İdman Yurduspor, Enerji Gençlikspor ve Zorköyspor.
B Gurubu; Gerçüşspor, Beşirispor, Sason Gençlikspor, TEİAŞ Gençlikspor, Karşıyaka Spor, Yenipınarspor, Ramanspor, Eğitim spor, Gültepe Gençlikspor, Segirkaspor ve Gençlerbirliği Spor 2015 ve C Gurubunda ise; Gercüş Bağlarspor, Hasankeyf Diclespor, Tüpraşspor, Batmanspor, Bıçakçı Köyüspor, 19 Mayıs Gençlikspor, Binatlı Güvenspor, Vefaspor, Karpuzlu Birlikspor ve Balpınar Belediyespor takımları yer aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=