Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor golcüsüyle güldü 0-1

12 Eylül 2021, 17:48 - Okunma: 1380

Sezonun ilk maçından birer puanla ayrılan Batman Petrolspor ve Fatsa Belediyespor, ikinci hafta maçında Ordu’da oynanan karşılaşmada karşı karşıya geldi.

Hakemler: Adem Sarıtaş, Tolga Dede, Caner Kurt
Fatsa Belediyespor: Ömürcan ,Enver ,Emrah ,Tahir , Ekrem ,Emre * (Dk. 75 Onur *),Muhammed , Ozan ,Oğuzhan * (Dk. 68 Ramazan *),Mehmet * (Dk. 68 Mustafa *) ,Ahmet
Petrolspor: Cihan ***,Okan **, Ali Kemal ** (Dk. 82 Abdulsamet *),Akın ** (Dk. 70 Orhan *),Savaş ** (Dk. 46 Hasan ***), Erdi **, Aykut *** (Dk. 87 Doğukan *), Ferhat **, Samet **, İlyas **, Ahmet **
Gol: Dk. 48 Aykut Çift
Sarı kartlar: İlyas, Cihan, Okan, Hasan (Petrolspor)


90 dakikanın sonunda gülen taraf Petrolspor oldu. Kırmızı-Beyazlılar’ın ilk hafta maçında beraberlik gölünü atan golcüsü Aykut Çift, bu maçı da boş geçmedi. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan konuk ekip Petrolspor, ilk yarıda daha atak bir görüntü sergiledi.  Karşılaşmada ilk ciddi atak konuk takım Petrolspor’dan geldi.  22. Dakikada gelişen atakta hızlı kontaratağa çıkan Petrolspor’da Samet, kaleci Ömürcan ile karşı karşıya kaldı. Samet’in vuruşunu Fatsa kalecisi Ömürcan çelmeyi başardı. Dönen topu bu kez Ahmet tamamlamak istedi ancak boş kaleye giden topu Muhammed Burak uzaklaştırdı. Her iki takımın ilk yarıdaki çabaları skoru değiştirmedi. 
İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Petrolspor, aradığı golü erken buldu. 48. dakikada defanstan seken topu önünde bulan ve ikinci yarıda oyuna girdikten sonda takımına hareketlilik getiren Hasan boşta kalan Aykut’a çıkardı, golcü Aykut topu filelere göndermekte zorlanmadı: 0-1. Dk. 50, bu kez günün başarılı ismi Hasan bir anda kaleciyle başbaşa kaldı, vuruşunda Fatsa kalecisi Ömürcan başarılıydı. Fatsa Belediyespor, 75 ve 76. Dakikalardaki ataklarında kaleci Cihan’a takıldı. Cihan, üst üste iki mutlak golü önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Petrolspor bu galibiyetle puanını 4’e çıkardı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=