Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yarasalar’dan sezon öncesi toplantı

02 Eylül 2021, 15:54 - Okunma: 1885

Batman Petrolspor’un itici gücü olan Yarasalar Taraftar Grubu, yeni sezon öncesi toplantı gerçekleştirdi.

Dörtyol’da bulunan Yayla Kahvehanesi 2. Katında yapılan toplantıya, Yarasalar Taraftar Grubu üyeleri katıldı. Yarasalar Taraftar Grubu Tribün Lideri Şahin Ete ve yönetimi ile bir araya gelerek yeni sezondaki rotayı belirledi. Toplantıda, Covid-19 Pandemi salgını tedbirleri, Aşı, Batman Petrolspor ve birçok konular masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Yarasalar Taraftarlar Grubu Tribün Lideri Şahin Ete, 2021-2022 futbol sezonunda stadyuma girmek için mutlaka aşı olunması gerektiğini hatırlatarak, “Hepimizin amacı ve gayesi Batman Petrolspor’dur. Takımımızı desteklemek için stadyumlara girmemiz için mutlaka aşı olalım” ifadelerini kullandı. Yarasalar grubunda olan tüm arkadaşlarımızın aşılarını olması gerektiğini belirten Ete, “4 Eylül Cumartesi günü sezonun ilk haftasında tribünde yer alacaklarını ve gönül verdiğimiz, çok sevdiğimiz takımımız olan Batman Petrolspor’u destekleyeceğiz” diye konuştu.
TOPLUCA AŞI OLMAYA GİTTİLER
Koronavirüs nedeniyle uzun bir zamandır yeşil sahalardan uzak kaldıklarını belirten Ete, 2021-22 Sezonunda tekrardan tribünde yer alacaklarından dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Tribün Lideri Ete, “Öncelikle Yarasalar Grubu’nda olan arkadaşlarımızın aşılarını olmuş, 4 Eylül Cumartesi günü sezonun ilk haftasında tribünde yer alacaklarını ve gönül verdiğimiz, çok sevdiğimiz takımımızı destekleyeceğiz” dedi. Batman Petrolspor’a desteğini esirgemeyen Batman Valisi Hulusi Şahin’e teşekkür eden Ete, “Batman Petrolspor için her zaman desteğini esirgemeyen Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’e teşekkür ederim. Gerçekten de kulüp üzerine ciddi anlamda emeği ve desteği vardır” dedi. Batman Petrolspor Yönetimi’nin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını aktaran Şahin Ete, “Doğrusunu söylemek gerekirse mevcut yönetim üzerine düşeni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bu sezon güzel transferler yapıldı. Bekleyip göreceğiz. Takımın başarılı olabilmesi için bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah arzuladığımız şampiyonluk gelecektir” dedi. Toplantının ardından Yarasalar Taraftar Grubu üyeleri toplu bir şekilde aşı yaptırmaya gitti. Haber merkezi
*******

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=