Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Diyarbakır’da gol düellosu 4-3

29 Ağustos 2021, 15:07 - Okunma: 2331

Yeni sezonu tesislerinde kurban keserek açan Batman Petrolspor, ardından komşu il Diyarbakır’a giderek lig öncesi son hazırlık maçını ikinci lig ekibi Amedspor ile oynadı.

Her iki takımın iyi bir oyun sergilediği karşılaşma gol düellosu şeklinde geçti. İlk yarısı Amedspor’un 3-1 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmayı Amedspor 4-3 Amedspor kazanmasını bildi. Petrolspor’un gollerini Aykut Çift (2) ve Akın Akman attı. Amedspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Petrolspor Basın sözcüsü Av. Orhan Güzel, “Öncelikle yeni sezonun kazasız, belasız, sakatlıksız geçmesi temennisi ile Amedspor maçı öncesi tesislerimizde kurban keserek sezonu açtık. Akabinde komşu şehir Diyarbakır'da, Amedspor ile oynadığımız hazırlık maçını yer yer üstün oynamamıza rağmen 4-3 kaybettik. Böylelikle sezon öncesi son hazırlık maçını da tamamlamış olduk. Öte yandan pazar gününü izinli geçirecek takımımız yarından itibaren tesislerimizde Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıkları son sürat devam edecektir. Yeni transferlerimizi Pazartesi gün içinde açıklamayı plânlamaktayız.
KULÜBÜN MARKA TESCİLİ YAPILDI
Kulübümüzün olmayan marka tescilini de 1 yıllık meşakatli çalışmalar neticesinde sonuçlandırdık. An itibari ile resmen Batman Petrolspor A.Ş'nin marka tescili Türk Patent ve Marka Kurumun'da tescilli olarak kayıtlara geçmiştir” dedi.
LİG VE KUPA MAÇI TARİHLERİ BELLİ OLDU
Bu arada Petrolspor’un sezonun ilk maçı ve Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı maçların tarihi belli oldu. 2021-2022 sezonunun ilk maçında sahasında Bursa temsilcisi Bursa Yıldırımspor’u ağırlayacak olan Petrolspor, Batman Yeni Şehir Stadındaki bu maçı 4 Eylül Cumartesi günü oynayacak. Maçın başlama saati ise 15.30. Ziraat Türkiye Kupası birinci tur maçı ise 7 Eylül Salı günü 15.00’da oynanacak. Petrolspor ilk turda sahasında Hendekspor
İle karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı karar ile seyirciler maçlara HES kodu sorguları yapıldıktan sonra alınacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=