Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kardelen Mahallesindeki Halı Saha Turnuvası sona erdi

22 Ağustos 2021, 14:46 - Okunma: 1781

Kardelen mahallesi muhtarlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen geleneksel 1. Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Kardelen mahallesi Yenişehir okulunda bulunan halı sahada gerçekleştirilen ve 14 futbol takımının katıldığı turnuva, oynanan final müsabakanın ardından kupa takdimi ile sona erdi.

Turnuva boyunca karşılaşmalarda hakemlik görevini Emre Öncü üstlendi. Kardeşlik ve dostluğun pekişmesi, sosyal ve sportif aktivitelere zenginlik kazandırmak için bu yıl bu futbol turnuvası düzenlediklerini belirten Kardelen Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir, “Bu yıl 1’incisini düzenlemiş olduğumuz turnuvamızda 32 müsabaka yapıldı. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum. Özellikle turnuvanın en centilmen takımını da tebrik ediyorum. Turnuvamız kazasız, sakatlanmadan sona ermesi bizi çok sevindirdi. Centilmenlik devam eder, kötü sözler tribünden uzak olmaya devam ederse turnuvaları yılda ikiye çıkartacağız. Turnuvamıza destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu. Final maçının ardından turnuvanın şampiyonu olan Kobra Spor’a kupasını mahalle muhtarı Kemal Özdemir verdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=