Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’lu Mazlum dünya 6'sı oldu

22 Ağustos 2021, 14:43 - Okunma: 2056

Batman Petrol Spor Kulübü'nün başarılı milli sporcusu Mazlum Demir Kenya'nın başkenti Nairobi de düzenlenen U-20 Dünya Gençler Şampiyonası'nda 6. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Nairobi’deki Kasarani Stadı’nda yapılan Dünya U-20 Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye milli takımını yürüyüşte temsil eden Avrupa dördüncüsü Mazlum Demir, yarışın yarısını lider grup içinde geçtikten sonra, bitime 3000 metre kala üçüncü sıraya tırmandı. Son bölümde ceza tahtasına iki ihtar yazılan Mazlum, son beş tur içinde ritim kaybederken, finişe 43:01.33 ile altıncı sırada geldi.
‘MAZLUMLA BÜYÜK GURUR DUYDUK’
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor kulüp başkanı Mustafa Demir, mazlumun dünya 6'sı olmasından dolayı kendisi ile gurur duyduklarını belirtti. Demir yaptığı açıklamada “Birbirinden zorlu rakipler ile son tura kadar şampiyonluk mücadelesi veren ancak yarış içinde şanssızlıklar yaşayan başarılı milli sporcumuzu tebrik ediyorum. Ülkemizi, ilimizi ve kulübümüz Batman Petrolspor'u temsil etmelerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=