Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Ciddi sınavdan gol sesi çıkmadı

19 Ağustos 2021, 15:27 - Okunma: 1866

Batman Petrolspor, Burdur kampı süresinde oynadığı hazırlık maçı serisini, ikinci ligin güçlü ekiplerinden Ispartaspor ile sürdürdü.

Güçlü rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Petrolspor, sahadan beraberlikle ayrıldı. Daha önce oynadığı 3 hazırlık maçından da sahadan farklı galibiyetle ayrılan Petrolspor, kampın son gününde Burdur Spor Toto Makü Stadyumunda oynanan karşılaşmada bu sezonu şampiyon olarak bitiren ve ikinci lige yükselen Ispartaspor ile karşılaştı. Kırmızı-Beyazlılar ilk yarıda üstün oyun sergilerken, peş peşe girdiği net fırsatları değerlendiremedi. Petrolspor forvetleri Ispartaspor kalecisi Alp Arda’yı geçemeyince devre golsüz tamamlandı. İkinci yarıda her iki takım da kontrollü oyunu tercih etti. Petrolsporun son dakikalardaki atakları da sonuçsuz kalınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Burdur kampını tamamlayan Batman Petrolspor, birkaç günlük iznin ardından Batman’da hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek. Kırmızı-Beyazlılar, ligin başlamasına bir hafta kala son hazırlık maçını ise Diyarbakır’da Amedspor ile oynayacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=