Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Güreşte büyük başarı

19 Ağustos 2021, 15:26 - Okunma: 2005

Batmanlı üç genç güreşçi ayrı kategorilerde Türkiye Şampiyonu oldu. Batman Petrolsporlu genç güreşçiler Ankara’da yapılan Türkiye şampiyonasına damga vurdu.

 Üç kategoride Türkiye Şampiyonluğu elde eden güreşçilerimiz göğsümüzü kabarttı. 15-17 Ağustos tarihleri arasında başkent Ankara’da yapılan 15-17 yaş yıldız erkekler terfi müsabakalarında Türkiye Petrolleri bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Petrolspor güreş takımı da katılım sağladı. Türkiye Güreş Federasyonunun göz bebekleri arasında yer alan temsilcimiz de sporcularımız Şahin Acar 48 kiloda, Naif Yeşil 51 kiloda ve Fatih Acar 60 kiloda Türkiye Şampiyonu oldular. Harika derecelerle dikkatleri üzerine çeken genç sporcularımız, milli takım için de büyük umut ediyorlar.
TÜRKİYE’NİN EN GÖZDE LİSESİ!
Turnuvada şampiyon olan Şahin Acar ile ilgili bir açıklamada Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nde geldi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Spor programı uygulayan ve çeşitli dallarda 94 madalya alarak Türkiye'nin en gözde spor liseleri arasında yer alan Batman Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi,  başarılarına bir yenisini daha ekledi. Müsabaka sonuçlarına göre Batman Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şahin Acar, 48 kiloda Türkiye şampiyonu oldu” denildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=