Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kozluk’ta bisiklet topluluğu kuruldu

17 Ağustos 2021, 16:47 - Okunma: 1599

‘Yaşama Pedal Çeviriyoruz’ sloganıyla Kozluk ilçesinde Murat Işık ve Erkan Barlık tarafından bisiklet topluluğu kuruldu.

Topluluğun kuruluşu ile ilgili yapılan açıklamada, şöyle denildi; “İlçemizde bisiklet sürmenin sosyal hayatın bir parçası olarak yaygınlaştırarak insanların bu konuda bilinçlenmesini ve bisikletin de bir ulaşım aracı olduğunu benimsemesini istiyoruz. Topluluğu kurarken 7'den 70'e herkese dokunmaya kendimize hedef olarak belirledik. Süreç içinde ''Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi'' ile teorik ve pratik eğitimlerle her kesimin bisikletle tanışması sağlayacağız. Topluluğumuz ilçemizde Belediye ile yapacağı iş birliğiyle bisikletli yaşamın gerekliliği üzerine çalışmalar yürütecek. Kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarıyla beraber aileler, çocuklar, genç yaşlı demeden her yaşa ve her kesime hitap ederek bisiklet sürmenin önemine dikkat çekilecek. Topluluğumuza üye olmak isteyenler bizimle iletişime geçip ilçede yapılacak olan etkinlik ve çalışmalara katılabilirler.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=