Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Voleybol turnuvası sona erdi

03 Haziran 2015, 00:58 - Okunma: 1296

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından İl Özel İdaresi birimleri ve bağlı birimler arasında yapılan 3.Geleneksel Voleybol Turnuvasında Şampiyon İmar Müdürlüğü oldu.

Turnuva hakkında açıklama yapan İl Başkanı Diyaddin Demirhan, “Turnuva personeller arası kaynaşma ve birleştirme amacıyla mesai saatleri dışında bir arada güzel ortam oluşturdu, Personellerimizin buna ihtiyacı vardı. Halkımıza canla başla hizmet eden personellerimizin iş stresini bir nebze olsun azaltmak istedik ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Turnuvamıza 2 gruptan oluşan toplam 8 takım katıldı. Her grubun ilk 2 takımı gruptan çıktı, çıkan takımların karşılaşmasını kazanan İmar Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları takımları finale çıktı.  Final Maçında Genel Sekreter A. Kadir Özer, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Ergin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Fevzi Bakır  ve diğer bütün birim müdürleri ile çok sayıda personel hazır bulundu. Final Maçını İmar Müdürlüğü 3-1 Kazanarak Şampiyon oldu. Bem-Bir-Sen olarak bu tür sosyal aktivitelerle, sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bu yıl Üçüncüsünü düzenlediğimiz turnuvamız önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz” dedi. Haber  merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=