Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor ikinci devre için toplanıyor

17 Aralık 2015, 20:44 - Okunma: 1450

Spor-Toto 3. lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor’da 4 günlük izin bugün sona eriyor.

Takımın devre arası kampı kendi tesislerinde bugün başlayacak. Ligin ilk yarısını 20 puanda ve 14. sırada tamamlayan Petrolspor ikinci yarı hazırlıkları için Batman’da kamp programına bugün yapacağı idmanla başlayacak. Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, futbolcuların dört günlük iznin ardından teknik direktör Cengiz Seçsev yönetiminde kamp programına başlayacağını söyledi. Kadroda eksik mevkileri tamamlamak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Gülmez şöyle konuştu; “Kısa sürüde eksikliklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Kadromuzda bulunan 23 futbolcu arkadaşımız Batman’da toplanacak ve Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda gönderilecek futbolcular ile yeni alacağımız futbolcuların isimlerini netleştireceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde bütün transferleri kamuoyunu ile paylaşacağız.” dedi.
5 FUTBOLCU ALINACAK
Ligini ikinci devresine güçlü girmek için kadromuza 5 yeni transfer yapılacağını belirten 2. Başkan Hayrettin Gülmez, “Nokta transfer yapacağız. 20’ye yakın futbolcuyla görüşüldü. 5 futbolcu ile prensipte anlaşıldı. Anlaşma yaptığımız isimleri önümüzdeki hafta açıklayacağız.” İfadelerini kullandı. Bugün Batman’da toplanacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 10 günlük çalışmadan sonra futbolcularına 2 gün izin verecek. 28 Aralıkta Antalya Limak otelde 2. etap kamp çalışması yapacak olan Petrolspor, 10 Ocak’ta deplasmanda karşılaşacağı Sandıklıspor maçı için Afyon’a gidecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=