Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kort tenisi heyecanı sona erdi

09 Ağustos 2021, 16:49 - Okunma: 1411

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kort Tenisi Federasyonunun birlikte organize ettiği 18 yaş altı Doğu ve Güneydoğu takım şampiyonası sona erdi.

2-7 Ağustos 2021 tarihleri arasında TPAO yerleşkesinde bulunan Tenis Kortlarında oynanan müsabakalar sonucunda erkek ve kadınlarda dereceye girenler belli oldu. Final müsabakaları sonrası dereceye girenlere takımlara kupa ve madalyaları törenle verildi. Kort Tenisi İl Temsilcisi Mehmet Özer, tüm takımlara başarılar dileyerek, finalde de başarılar diledi.
‘YENİ ORGANİZASYONLAR GELECEK’
11 İlin kadın ve erkek sporcuların katılım sağladığı turnuvanın bir hafta sürdüğünü belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kente yeni organizasyonları almaya devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Özperk; “Kentimizin spor alanında canlanması için yeni organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bunun için tüm alt yapımız hazır. Tecrübeli ekiplerimizle, modern tesislerimizle, ilimizde ev sahipliği yapacağımız tüm yarı final ve final müsabakalarının üstesinden rahatlıkla gelebiliriz. Batman her zaman Petrol’ün dışında spor kenti de olmayı başarmıştır” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=