Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


PETROLSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

12 Temmuz 2021, 18:00 - Okunma: 2029

TFF 3. Lig’de gruplar belli oldu. Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilen kuraların ardından, TFF 3. Lig’de 3 grupta mücadele edecek olan ekipler belirlendi.

Batman Petrolspor, 18 takımlı 1. grupta mücadele etmeye hak kazandı.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde gerçekleşen kura çekiminde, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, kulüp temsilcileri ve Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş’ta katıldı. 55 takımın mücadele edeceği 3. Lig’de 2. Grup’ta 19 takım, 1. ve 3. Grup’ta ise 18 takım yer alacak. 4-5 Eylül’de başlayacak olan ilk yarı, 19 Aralık’ta bitecek. Ancak 19 takımın yer aldığı 2. Grup’taki ilk yarı maçları, 26 Aralık’ta tamamlanacak. 16 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı ise 30 Nisan’da tamamlanacak, ardından da Play-Off karşılaşmaları oynanacak. Ligde 6, 12, 22, 27 ve 32. hafta karşılaşmaları hafta içerisinde oynanacak. Grupların belirlenmesi öncesinde, her takımın, her takımla karşılaşabilmesi adına, aynı şehir ve bölgede yer alan takımlar torbalara ayrıldı ve bu takımların farklı gruplarda yer alması sağlandı.
İŞTE GRUPTAKİ TAKIMLAR:
Batman Petrolspor, 1954 Kelkit Belediyespor, Arnavutköy Bld., Artvin Hopaspor, Belediye Kütahyaspor, Bergama Belediyespor, Bursa Yıldırımspor, Çalatcaspor, Elazığspor, Erbaaspor, Fatsa Belediyespor, Hendekspor, Kahta 02 Spor, Karaman Belediyespor, Mamak FK, Nevşehir Belediyespor, Osmaniyespor FK, Sancaktepe FK

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=