Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor futbolda Batman’ın lokomotifi

15 Aralık 2015, 16:42 - Okunma: 1509

Türkiye Petrolleri’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteklediği Petrolspor Kulübü, yıllardan beri sürdürdüğü Batman’a futbolda lokomotif olma görevini aksatmadan devam ediyor.

Bu yıl da kulüp çeşitli nedenlerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Genç Gelişim Ligi’ne katılmayınca eldeki yetenekli sporcular, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavlarında kendilerine avantaj sağlayacak daha üst liglerdeki takımlara,  Batman ve komşu illerdeki kendilerine ekonomik anlamda daha fazla imkan tanıyan şampiyonluğa oynayan takımlara transfer oldu. Alt Yapı Sorumlusu Ender Taptık, “4-5 yıllık Genç Gelişim Ligi müsabakalarına katıldığımız süre içerisinde beraber çalıştığımız antrenör arkadaşlarımız çok özverili çalışmalar yapmıştı. Bu özverili çalışmalar sonucu  Batman’ın futbol branşında en yetenekli çocukları kulübümüz çatısı altında toplanmış ve eğitime tabi tutulmuşlardı. Bu yetenekli çocuklarımız belirledikleri hedeflere ulaşmak için bizden ayrılmak istediklerini bildirdiklerinde Türkiye Petrolleri’nin sosyal sorumluluk projesine uygun olarak onların geleceğini düşünerek transfer olabilmeleri için gereken kolaylığı sağladık. Petrol Spor’un eskiden beri süregelen yerelde Batman genelde Türk futboluna lokomotif olma misyonunu devam ettireceğiz” dedi.
Batman Petrol Spor Kulübü’nün futbolcu verdiği kulüpler şöyle; Gercüşbağlar Spor, Aydınkonak Spor, TEİAŞ Gençlik Spor, Güneş Spor, Çanakkale Dardanel Spor, İzmir Karşıyaka Spor, İzmir Buca Spor, Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor, İstanbul Bayrampaşa Spor, Konya Şeker Spor ve Diyarbakır 1968 Spor. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=