Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Demir’den, Türkiye rekoru kıran atlete ödül

22 Haziran 2021, 15:57 - Okunma: 1828

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, U-18 kategorisinde Türkiye rekoru kıran Kırmızı-Beyazlı ekibin milli atletini ödüllendirdi.

Batman Bölge Müdürlüğü içinde gerçekleştirilen ödül törenine Bölge Müdürü ve Petrolspor kulüp başkanı Mustafa Demir, 2. Başkan Fereç Kılıçer, Petrolspor Atletizm Takımı Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin ile milli atlet Hayrettin Yıldız katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Petrolspor kulüp başkanı Mustafa Demir “Öncelikle elde etmiş olduğun başarıdan dolayı seni kutluyorum. Bursa ilinde gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasında kendi kategorinde Türkiye rekoru kırman bizi gururlandırmıştır. Petrolspor kulübünün belirlemiş olduğu ilkeler ile yetişen sporcuların iyi bir sportif eğitim ve imkânlarla başaramayacaklarını senin yapmış olduğun derece ile görmekteyiz. Hedefini yüksek tutmanı ve daha üst düzey başarılar elde etmek için çabalamanı ayrıca okul eğitimine de önem vermesi gerektiğini belirten Demir, Emeği geçen yönetim kurulu ile antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=