Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor güreş takımı 2. ligde

14 Aralık 2015, 17:57 - Okunma: 1482

Güreş Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan kulüpler arası 2. lig güreş terfi müsabakalarına katılan Batman Petrolspor güreş takımı, müsabakalardan galip ayrılarak 2. lige terfi etti.

Aksaray’da yapılan Kulüpler arası 2. lig güreş terfi müsabakalarında aldıkları başarılı sonuçlarla rakiplerini bir bir yenerek büyük başarıya imza atan Kırmızı-Beyazlı ekibin güreş takımı Türkiye 2. Ligine çıktı. Yapılan turnuva da; 46 kilo’da Doğan Kara şampiyon, 38 kilo’da Yusuf Çiftçi ikinci, 42 kilo’da Şehmus Kaplan ikinci olurken, 54 kilo’da Numan Pekince 3. Oldu. Petrolspor güreş takımının 19-20 Aralık tarihleri arasında Antalya-Kemer’de yapılacak olan 2.lig müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlandığı belirtildi.
AKIN “2.LİG BATMAN’A HAYIRLI OLSUN”
TP Batman Bölge Müdürü ve Kulüp Başkanı Gökhan Akın, takımın ikinci lige çıkmasından dolayı sevinç yaşadıklarını belirterek, Güreş takımının elde etmiş olduğu başarılı sonuçlara sevindiklerini, Aksaray ilinde yapılan 2.lig terfi müsabakalarında alınan sonuçlar itibari ile bir üst lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve altyapılara vermiş oldukları planlı çalışmaların karşılığını elde edilen madalyalar ile aldıklarını ifade etti. Akın, “Bu başarıdan dolayı başta sporcular olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizi ve antrenörümüz İbrahim Halil Kay’ı kutluyorum” dedi.haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=