Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Türkiye Wushu Şampiyonasına hazırlanıyorlar

14 Aralık 2015, 17:53 - Okunma: 1367

Batman Spor Akademisi Minik-Yıldız Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Şampiyonasına hazırlanıyor. 20-25 Aralık 2015 tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan Minik-Yıldız Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Şampiyonasına miniklerde bir ekip ve yıldızlarda bir ekiple katılacak olan Batman Spor Akademisi bir süreden bu yana sürdürdüğü şampiyona hazırlıklarını sürdürüyor.

 Minik-Yıldız Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Şampiyonası önemli diyen, Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu; “20-25 Aralık 2015 tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan Minik-Yıldız Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Şampiyonasına miniklerde bir ekip ve yıldızlarda bir ekiple katılacağız. Bu şampiyonaya yönelik minik ve yıldız sporcularımız geçtiğimiz haftadan bu yana hazırlanıyorlar. Minik ve yıldız sporcularımızın hazırlıkları tamamlanmak üzere 18 Aralık tarihinde sporcu kafilemiz Batman’dan ayrılacak.  Batman Spor Akademisi olarak Batman’ı 81 ilin katıldığı şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonaya ilk kez katılacak olan sporcularımız kendilerini sınama imkânı bulacak, rakiplerinin yetenek ve durumlarını görerek geleceğe daha iyi hazırlanacaklar. ‘Sokaktan Dünya Şampiyonluğuna’ sloganı ile çıktığımız bu yolda çok şükür her gittiğimiz şampiyonaya önemli başarılar elde ederek döndük. Bu şampiyonadan da başarı elde ederek döneceğiz.  Batman artık şampiyonalarda tüm illerin çekindiği bir il olarak ağırlığını hissettirmekte. 20-25 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Minik-Yıldız Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Şampiyonasından da önemli başarılar ve dereceler elde ederek Batman’a dönmeyi hedefliyoruz” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=