Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Haziran ayı dart turnuvası sona erdi

14 Haziran 2021, 15:17 - Okunma: 1246

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği tarafından organize edilen, ‘Haziran Ayı Batman Dart Turnuvası’ sona erdi.

10-11 Haziran tarihleri arasında Petrolkent Gençlik Merkezi’nde yapılan dart turnuvasına katılım yoğundu. Pandemi döneminde de turnuvalar düzenlemeye devam eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği, dart severlerin heyecanını, geleneksel hale gelen ve yıl içinde 4.sü düzenlenen Batman Dart Turnuvalarıyla gerçekleştiriyor.
8 KATEGORİDE YAPILDI
 8 kategoride düzenlenen dart turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Katılım sağlayan tüm sporcuları ve dart severleri tebrik eden TBBDF Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz, dart turnuvalarına katılımın il genelinde her geçen gün artmasından, dart branşının Batman’lı sporcular tarafından sevilmesinden ve temsilcilik olarak verdikleri emeklerin geri dönüşlerinin olumlu olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve bu mutluluğun kendilerini daha çok çalışmaya sevk etiğini belirtti. TBBDF Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz, son olarak branşın gelişimine yardımcı oldukları için Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Şafi Özperk’e, turnuva için ev sahipliğini üstlenen Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Veysel Özdaş’a, Petrolkent Gençlik Merkezi Liderleri ve çalışanlarının yanı sıra turnuvalarda kendilerini yalnız bırakmayan Antrenörlere, Öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=