Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor hocasını buldu

11 Haziran 2021, 14:44 - Okunma: 2050

Uzun süredir hoca arayışında olan Petrolspor yönetimi, yakın zamanda 1. Lig takımlarında yardımcı antrenör olarakta görev yapan 47 yaşındaki Zafer Hızarcı ile anlaşmaya vardı.

PAZARTESİ SÖZLEŞME İMZALANACAK
Yeni sezon öncesi Teknik Direktör arayışlarına giren Petrolspor yönetimi, 47 yaşındaki Trabzon doğumlu Zafer Hızarcı ile prensipte anlaştı. Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Hızarcı ile her konuda anlaştıklarını belirtti. Akbaş, “Ben bu kulübün hem yöneticisi hem oyuncusu olarak geçmişten bugüne kadar bu takımda varım. Bu takıma geçmişten bu yana katkısı olan tüm valilere ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Petrolspor, TPAO bünyesindeyken de bazı sıkıntılar yaşamıştı. Bunlara şahit olan biriyim. 61 yıllık geçmişimde birçok insanın kulüp adına güzel hizmetleri olmuştur, emeği geçmiştir. Sizden ricam, emeği geçenler varsa onları onure etmek isteriz. Kulüpte kalmasını istediğimiz bazı sporcular var. Hocamız gelince birlikte durum değerlendirmesi yapıp karar vereceğiz. Hiç duygusal davranmayacağız. Kulübe gerçekten katkı sağlayacak kişiler üzerinde duracağız. En kısa sürede kadromuzu oluşturup 10 Temmuz’dan sonra kampa gideceğiz. Sayın Valimiz Hulusi Şahin, şampiyonluğa oynayan bir kadro istiyor. İşi sıkı tutuyoruz. Bu süreçte çok farklı hocalarla görüştük. Zorlu geçti. Yeni hocamız Zafer Hızarcı. İnşallah hayırlı olur. İnanıyorum, Zafer Hocamla iyi bir ekip kuracağız. Emin Çelik ve Mustafa Balaban yönetime emek sarf ettiler. Yönetime tekrar devam etmelerini istedik. Kulübe yapılan bağışların her kuruşunu en iyi şekilde harcıyoruz” dedi. Yeni Teknik Direktör Zafer Hızarcı, Karagümrükspor, Malatyaspor, Boluspor, Trabzonspor, Adana Demir spor gibi 1. lig ve süper lig takımlarında görev yaptı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=