Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor Çanakkale yolcusu

11 Aralık 2015, 18:57 - Okunma: 1346

Spor - Toto 3. lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 Geçen hafta sahasında Tavşanlı Linyitspor’u 2-0 mağlup ederek moral bulan Petrolspor, TP tesislerinde teknik direktör Cengiz Seçsev nezaretinde Dardanelspor maçını hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarının son maçını deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile yapacak olan Petrolspor’da sakatlıkları süren Sabahattin Usta, Samet Taş, Vedat Aydın ve Murat Aydın idmanlara katılmazken, kadroda bulunan futbolcular idmanda bir hayli hırslı ve istekli gözüktü. Devre arasına moralli girmek istediklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, Dardanelspor maçı öncesi idmanlarda futbolcuları sık sık uyardı. Küme düşme hattından uzaklaşmaları için Çanakkale deplasmanından mutlak surette puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirten Seçsev, Futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, “Devre arasına moralli girmek istiyoruz. Yapacağımız transferlere bu maç sonunda karar verilecek. Ligin ikinci devresine sıkıntılı girmek istemiyoruz. Mutlak suretten bu maçtan puan veya puanlar çıkarmamız gerekir. Herkes bu maça konsantre olsun. Bu maç bu sezonun en önemli maçı” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=