Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İzmir'de, Batman standı büyüledi

10 Aralık 2015, 17:10 - Okunma: 1319

Travel Turkey İzmir - 9. Turizm Fuar ve Kongresi kapılarını açtı. Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün standı turizmcilerden tam not aldı.

 Batman ve ilçelerinin resimlerin de yer aldığı görsel çalışmanın yanı sıra Batman’ın lezzetli ürünleri de stantta yer aldı. Standı ziyaret eden konuklar, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve ekibinin ilgisine teşekkür ettiler. Batman Valiliği ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün tanıtım fuarlarına ciddi hazırlanması, turizmcilerden de takdir topladı.
Fuarın bu yıl 31 ülke ve 55 destinasyon olmak üzere binden fazla firmanın katılımıyla rekor düzeye ulaşması bekleniyor. Fuar kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi için de özel bir hazırlık yapıldı. 10 - 13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı bugün kapılarını açtı. Bu yıl ilk kez Fuar İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı, geçtiğimiz yıla göre metrajını ikiye katladı. Geçen yıl net 10 bin metrekare alanda organize edilen fuar, bu yıl net olarak 20 bin metrekare alanda düzenlendi. 13 Aralık 2015 Pazar günü sona erecek olan fuarda, Türkiye'nin yanı sıra ABD, Almanya, Arjantin, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çin, Fas, Fransa, Gana, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, Hong Kong, İran, İsrail, İspanya, İtalya, Karadağ, Kosova, Namibya, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Sri Lanka, Venezuela, Yunanistan, Zambiya, Zimbabwe gibi ülkelerden gelen çeşitli turizm firma ve kuruluşlar da katılımcı olarak tanıtım yapacak. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=