Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol yenilgi ile kapattı 3-1

02 Mayıs 2021, 15:12 - Okunma: 4913

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta sezonun son maçında Osmaniyespor FK ile deplasmanda karşılaşan Batman Petrol, rakibine 3-1 mağlup oldu ve sezonu yenilgi ile kapattı.

Hakemler: Erdem Mertoğlu **, Erdem Tanış **, Eray Pınar **
Osmaniyespor FK: Özer **, Tolga *** (Mücahit * Dk. 86 ?), Mertcan ** (Ali Mevran Dk. 60 **), Bora ** (Atakan Dk. 86 ?), Atakan **, Sırat **, Muzaffer ** (Talha Dk. 75 *), Tolgahan **, Bekir ***, Buğrahan ** (Ufuk Dk. 60 *), Onur **
Petrolspor: İbrahim *** (Hüseyin Dk. 87 ?), İbrahim **, Erdi **, Hüseyin **, Burak ** (Berkant Dk. 56 **), Emre Aydın ** (Aydın Aslan Dk. 75 *), Hakan ***, Umut **, Emre **, Özgen ***, Umut ** (Rıfat Can K. 56 **)
Goller: Dk. 42 Tolga Şahin, Dk. 74 Ali Mevran Ablak, Dk. 90+4 (Penaltı) Bekir Can Kara (Osmaniyespor FK), Dk. 67 Özgen Erdem (Petrolspor)
Sarı Kartlar: Burak, Emre, Aydın (Petrolspor)   

 İlk dakikaları karşılıkla ataklarla geçen karşılaşmanın 42'nci dakikasında gelişen atakta evsahibi Osmaniyespor adına Tolga Şahin, topu filelere göndererek skoru 1-0 yaptı. İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi ekip 61'inci dakikada penaltı kazandı. Ancak Bora Yılmaz, penaltı pozisyonunu değerlendiremeyip topu kale dışına attı. 67'nci dakikada konuk ekip Petrolspor skora dengeyi getirdi. Özgen Erdem, Osmaniyespor filelerini havalandırdı ve beraberlik golünü kaydetti: 1-1. Osmaniyespor bu gole 74'üncü dakikada Ali Mervan Albak ile cevap verdi: 2-1. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+4’üncü dakikada Osmaniyespor’un kazandığı penaltıyı Bekir Can Kara gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 3-1. Petrolspor bu sonuçla bu sezon 32 karşılaşmada 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 yenilgi ile 39 puan topladı ve ligi düşme hattının hemen üzerinde 39 puanla tamamladı.

Toplu sonuçlar
Erbaaspor 1-1 Karşıyaka
Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor
Esenler Erokspor 1-3 Çarşambaspor
Altındağ Spor 7-2 İçel İdmanyurdu
Gölcükspor 5-2 Arhavi Spor
Elazığ Karakoçan FK 2-1 Çatalcaspor
Yalovaspor 0-0 Cizre Spor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=