Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BESYO öğrencisinden büyük başarı

01 Haziran 2015, 19:03 - Okunma: 2210

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Beden Eğitimi Öğretmenliği 1. Sınıfta öğrenim gören Remziye Temel, Büyük Bayanlar Atletizm alanında, Eskişehir de yapılan Milli Takım Avrupa elemelerinde 4. Oldu ve Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

 Portekiz’de 4 Temmuz’da düzenlenecek olan Büyük Bayanlar Avrupa Atletizm Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı adına yarışacak olan Remziye Temel, başarısını ve sevincini Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam ile paylaştı. Rektör Prof. Dr. Uluçam, makamında ağırladığı genç sporcuyu tebrik ederek, “Öğrencimizi kampüs içerisinde koşarken görüyordum. Emeklerinin karşılığını aldığını da görmek beni gerçekten mutlu etti. Kendisini gönülden tebrik ediyorum ve Portekiz’deki müsabakada başarılar diliyorum. Ayrıca öğrencimizin üzerinde emeği olan başta BESYO Müdürümüz Yrd. Doç. DR. Hacı Murat Şahin’e ve diğer hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Eskişehir’de düzenlenen Milli Takım Avrupa elemelerinde 8 km koştuğunu ve yarışı 4. sırada tamamladığını belirten Remziye Temel, “Batman ve Eskişehir’in rakım farkından dolayı biraz sıkıntı yaşadım; ama önemli olan Türkiye Milli Takımı’na seçilmekti bunu başardığım için mutluyum.  Ayrıca çalışma ortamım doğal arazi olduğu için kışın zorlanmadan çalışabiliyordum,  bu olumsuzlukların bana artı birşekilde yansımasını gördüm. Atletizm benim için sadece bir spor değil aynı zamanda geçim kaynağıdır. Devletimizin milli sporculara vermiş olduğu bursla öğrenim hayatımı sürdürüp ve aileme de yardımcı oluyorum. Bu yüzden dediğim gibi atletizm benim için sadece spor değil aynı zaman da ekmeğimi kazandığım zevkli bir iştir. Bunun bilinciyle Portekiz’e gidiyorum ve burada Sayın Rektörüm Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’a ve bana her türlü desteği sağlayan Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hacı Murat Hocam’a başarma sözünü veriyorum.”diye konuştu. Yrd. Doç. Dr. Hacı Murat Şahin öğrencisi ve sporcusu Temel'e başarı dileklerinde bulunarak şöyle konuştu: “öğrencimizin azmine ve çalışma isteğine yakından tanık olduğum için başarısını görmek beni ayrıca grurlandırdı. Temmuz ayında Portekiz’de yapılacak olan yarışta kendisine başarılar diliyorum.” Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=