Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batmanlı Güreşçi Milli takımda

12 Nisan 2021, 15:16 - Okunma: 2489

65 kilo Batman Petrolspor Güreş takımı sporcusu Özgür Gök, Antalya’da düzenlenen gençler Avrupa ve Dünya şampiyonası milli takım seçmelerinde Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Aynı zamanda Kahramanmaraş Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcusu da olan Özgür Gök, Milli takımda Batman ve Türkiye’yi temsil erecek. Sporcusunu aldığı başarıdan dolayı kutlayan Antrenör İbrahim Halil Kay, “Aldığımız bu başarıların arkasında Türkiye Petrolleri gibi güzide şirketimizin, sporcularımızın maddi ve manevi her zaman arkasında olması başarımızın en büyük faktörüdür.  Bu sürecin tüm aşamalarında birçok kişinin katkısı vardır. Bu bağlamda TPAO Genel Müdürümüz Sayın Melihan Bilgin'e, TPAO Batman Bölge Müdürümüz ve Kulüp Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e, yönetim kurulumuza ve Salon Sporları sorumlumuz Sayın Rıdvan Arik’a, Genclikspor il müdürlüğüne, antrenör arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=