Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Balkan şampiyonasından 3 madalya ile döndüler

28 Mart 2021, 15:54 - Okunma: 2414

Batman Petrolspor’lu Atletler tarih yazmaya devam ediyor.

Daha önce Dünya ve Avrupa dereceleri elde eden Kırmızı-Beyazlı ekibin sporcuları Balkan şampiyonasından 3 madalya ile döndüler. Antalya da yapılan 20. Balkan Yürüyüş şampiyonasına Türkiye’nin bu branştaki yıldızlarının gövde gösterisine sahne oldu. 8 kategoride yapılan müsabakalara 5 ülke ile 65 sporcu iştirak etti. Daha önce milli takıma giren ve 45 gündür kampta bulanan U-20 kategorisinde yarışan Mazlum Demir ile Şükran Ayaz ve U-18 Erkeklerde yarışan Hayrettin Yıldız Cumartesi günü piste çıktılar. Saat 11.15’te Antalya Konya altı sahilinde başlayan 10 km’lik müsabakayı U-20 kategorisinde yarışan ve 43 dakikalık derecesiyle bitiren Mazlum Demir Balkan ikincisi olurken, U-20 Kadınlarda yarışan Şükran Ayaz Balkan üçüncüsü oldu.
U-18 Erkekler kategorisinde yarışan Hayrettin Yıldız ise 43.42’lik derecesi ile Balkan şampiyonluğunu elde etti. Sporcularının Balkan şampiyonasında elde etmiş olduğu başarıdan dolayı sevindiklerini belirten Petrolspor yönetimi başta teknik heyet olmak üzere madalya kazanan sporcularını kutladıklarını açıkladılar.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=