Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Belediyespor’da 30 futbolcu olacak

28 Mart 2021, 15:51 - Okunma: 2264

Batman'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden 1955 Batman Belediyespor'un Sportif Direktörü Şeyhmus Sınır, 17 Nisan'da başlayacak olan 2020-2021 sezonu öncesi takımın son durumu hakkında açıklamalar da bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligleri oynatma kararının ardından çalışmalara başladıklarını belirten Şeyhmus Sınır, “Teknik direktörlük görevine güvendiğimiz ve bizleri çok iyi yerlere getireceğine inandığımız bir isim olan Ramazan İbrahim Onat'ı getirdik. Yardımcı antrenör olarak Mustafa Turan ile anlaşmaya vardık. İç transfer de geçtiğimiz sezon kadromuz da bulunan 14 arkadaşımızla tekrardan anlaşma sağladık. Dış transferde ise 13 isimle anlaşmaya vardık. Pandemi koşulları nedeniyle kadromuzu teknik heyetimizin raporu doğrultusunda 30 futbolcudan oluşturacağız” dedi.
Şu ana kadar 2 hazırlık maçı yaptıklarını dile getiren 1955 Batman Belediyespor'un Sportif Direktörü Şeyhmus Sınır, “Yapmış olduğumuz hazırlık maçları eksikliklerimizi görme açısından oldukça faydalı oldu. Teknik heyetimizin talebi doğrultusunda 2 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. Takımımız pazartesi günü Hasankeyf'te 10 günlük kampa girecek. Yeni transferlerimiz takıma çok çabuk uyum sağladılar. İyi bir aile ortamı yakaladık. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik en üst seviyede. Yapmış olduğumuz transferlerin büyük çoğunluğu yerli futbolculardan oluşuyor. Biz ilk haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Sonra ki 3 maçımızı da kendi sahamız da oynayacağız. Kağıt üzerinde avantajlı görünebiliriz ama maçlar iyi mücadele etmeden ve iyi oynamadan kazanılmıyor. Teknik ekibimiz işi sıkı tutuyor. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek adına çok mesai harcıyorlar” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=