Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


PETROL, LİDER SEVER: 2-0

25 Mart 2021, 16:49 - Okunma: 2927

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çarşambaspor’a yenilen Petrolspor, sahasında ağırladığı lider Somaspor’u iyi futbolun ardından devirmeyi başardı.

Ligde istikrarsız bir futbol sergileyen kırmızı-beyazlılar, ligde sadece bir mağlubiyeti olan lider Somaspor’u devirerek zoru başardı.

Hakemler: Egemen Artun ***, Emre Aslan ***, Ömer Karakaya ***
Petrolspor: Cihan ***, Emre *** (Dk. 66 Aydın ***),İbrahim ***, Abdulsamet ***, Erdi ***, Okan ***, Umut Aslan ***, Hüseyin ***, Özgen *** (Dk. 90+2 Rıfat ***), Emre ***, Nezir ** (Dk. 78 Aykut ***)
Somaspor: Muharrem *, Oğuzhan **, Melih *, Onur *, Enes ** (Dk. 80 Ali *), Nurettin *, Hakan * (Dk. 65 Erkul *), Özcan * (Dk. 90 Eren *), Kadir **, Umut * (Dk. 80 Mustafa *), Uğur ** (Dk. 90 Kadir *)
Goller: Dk. 17 Özgen Erdem (Pen), Dk. 24 Abdulsamet Kırım (Petrolspor)
Sarı kartlar: Onur, Uğur, Eren, Nurettin (Somaspor), Emre (Petrolspor)


Kırmızı-Beyazlılar, Somaspor karşısında ilk yarıda bulduğu iki golle sonuca gitti. Rakibi ile ilk yarıda deplasmanda oynanan maçta 1-1 berabere kalan Petrolspor, ikinci maçta galip gelerek rakibinden bu sezon 4 puan almayı başardı. Yaklaşık 3,5 ay sonra yenilgi ile tanışan Somaspor, 14 maçtır yenilmiyordu. Rakibi karşısında sezonun en iyi oyununu sergileyen Petrolspor, maça hızlı başladı. 14. Dakikada gelişen Petrolspor atağında Özgen, defanstan kaptığı topu Nezir’in önüne bıraktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Nezir’e Onur’un arkadan yaptığı harekete hakem penaltı düdüğü çaldı. Atışı kullanan Özgen, takımını öne geçiren golü attı: 1-0.
İyi oyununu sürdüren Petrolspor, 24. dakikada farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Somaspor defansının uzaklaştırdığı topu kapan Abdulsamet’in ceza sahası dışından çaprazdan sert şutu, defansa da çarparak filelerle buluştu: 2-0. Kalan dakikalarda her iki takımın skoru değiştirme çabaları sonucu değiştirmedi. Puanını 32 yapan Petrolspor 12. sırada yer alırken, bu sezon ikinci yenilgisini alan ve 56 puanda kalan lider Somaspor ile ikinci Erokspor arasındaki puan farkı 3’e indi.  

Toplu sonuçlar
Şile Yıldız 0-1 Arhavispor
Esenler Erok 3-2 Gölcükspor
Isparta 32 2-2 Elazığ Bld. FK
Osmaniyespor 0-0 Cizrespor
Altındağ Spor 1-1 Çatalcaspor
Erbaaspor 2-0 Yalovaspor
İçel İY 1-0 Çarşambaspor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=